Ananászos eperturmix
Az eper és az ananász íze külön-külön is varázslatos, együtt viszont fantasztikus.
Hozzávalók: 
1/4 ananász
1 narancs
5-6 szem eper
Elkészítés:
Préseld ki a narancs levét, hámozd meg az ananászt és távolítsd el az eprek szárát. Az illatos gyümölcsöket tedd turmixba, ha szükséges adj hozzá vizet és turmixold simára. Ha elkészült, töltsd pohárba, majd díszítsd egy szem eperrel.
Hatása:
A-, C-, B-vitaminokat, kalciumot, magnéziumot, mangánt, foszfort, káliumot, rezet, vasat, cinket, bromeliant, pektint és rostokat tartalmaz. Gyulladáscsökkentő, vízhajtó és vérnyomáscsökkentő hatása mellett gyorsítja a szövetek gyógyulását, csökkenti a koleszterinszintet és a fáradtságot, stresszűző, valamint vírusölő, összehúzó, vízhajtó hatású, serkenti az emésztőrendszert, immunerősítő és energetizáló.