A nap kedvencei
  • Az alma az egyik legértékesebb gyümölcsünk, céklával kombinálva pedig tökéletes immunerősítő. - Hozzávalók: -...

  • A füge nagyon jó serkentő és energetizáló gyümölcs. A belőle készített ital gyorsan feltölt. - Hozzávalók: - 1...

  • A friss és zsenge karalábé és retek íze meglepően édes. Nagyon finom turmixot készíthetsz belőlük. -...

Üdv az oldalon!
Belépés Regisztráció

Szilveszteri lakásdekoráció természetes anyagokból

Kategória: Háztartás

Ha idén nálatok lesz a szilveszteri házibuli, a házi sütik és bólék mellett az ötletes lakásdekorációval is megcsillogtathatod a kreativitásodat. Mutatunk néhány ötletet természetes anyagokból.

dugo fuzer

Ha a természet ajándékait választod a dekoráció alapjául, akkor még nagy összegeket sem kell szánnod arra, hogy igazi bulihangulat uralkodjon a lakásban. A bolti dekoráció helyett te is készíthetsz díszeket – akár még a gyerekek is segíthetnek benne, legalább őket is kárpótolja valami azért, hogy nem maradhatnak fenn olyan sokáig, mint a felnőttek. Nem kell hozzá más, mint némi színes papír – ha megtartottad karácsonyról a használt vagy maradék díszcsomagolókat, az is tökéletesen megfelel.

Szilveszteri füzér

Vágj ki színes papírból vagy díszcsomagolóból kis félköröket, és tekerd trombita alakúra. Egyszínű papírból készítsd el a rojtokat, majd ragaszd hozzá. Ha elegendő trombita készült, szúrd át a végüket, fűzd fel egy fonaldarabra, és máris kész a szilveszteri füzér. Készíts belőle többet is, és függeszd fel a lakás több pontjára.

Falidísz

Öntapadós tapétából vágj ki különböző, alkalomhoz illő formákat, például trombitát, pezsgőspoharat vagy a 2014-es számot, és ragaszd fel a falra. Ha meglévő csomagolópapírt használsz, kétoldalú ragasztószalaggal vagy gyűrű alakúra összeragasztott celluxszal is rögzítheted a falra.

Dugófüzér

A szilveszter a pezsgőzés, iszogatás időszaka – erre egy parafadugókból készült füzérrel is emlékeztetheted a vendégeket. Egyszerűen szúrd át a dugókat egy szöggel, vagy fúrj beléjük lyukat, és fűzd fel őket egy damilra vagy fonálra. Akár a fenti trombitás változattal is kombinálhatod, vagy üveggömbökkel is díszítheted.

Bárpult

Ne feledkezz meg a rögtönzött bárpult vagy tálalóasztal feldíszítéséről se. Ha nincs alkalomhoz illő terítőd, szilveszteri szalvétákkal is leterítheted, vagy fedd le egy egyszerű papírterítővel, amelyre előzőleg a szalvétákból vagy színes papírból kivágott formákat ragasztottál. A szendvicses vagy sütistálcákra is kerülhet egy-egy a papírból gyártott trombitákból.

Kipróbáltad vagy van jobb ötleted? Oszd meg velünk is!

 

Hogy tetszett?


Tetszik? Oszd meg!


Kipróbáltad? Véleményed van? Szólj hozzá!
© Copyright Turmixvilág. Minden jog fenntartva.