A nap kedvencei
Üdv az oldalon!
Belépés Regisztráció

Felhasználási feltételek

A Turmixvilag.hu weboldal használatával az alábbi Felhasználási feltételeket regisztrált és nem regisztrált felhasználóként is tudomásul veszed, elfogadod és magadra nézve kötelezőnek ismered el.

Az Innovative Group Kft. fenntartja a jogot, hogy a Felhasználási feltételeket bármikor módosítása. A Turmixvilag.hu igénybevételére minden esetben a hatályos Felhasználási feltételek vonatkoznak, amelyek a Felhasználók által a Honlapon folyamatosan hozzáférhetőek, illetve megismerhetőek. A módosítást követően a Szolgáltatás igénybevétele a módosított Felhasználási feltételek elfogadását jelenti.

A Turmixvilag.hu tartalma

A Turmixvilag.hu weboldal célja a óz információnyújtás nőket, és az egészséges életmód iránt érdeklődő férfiak számára. A Turmixvilag.hu weboldalon megjelenő tartalmak kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, megbízhatóságáért az Innovative Group Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

Az Innovative Group Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a 18 éven aluliak erkölcsi fejlődésére károsan ható tartalom vagy kép elhelyezése csak megfelelő figyelmeztetés mellett történjen, ezért ezen szabályt megsértő Felhasználó haladéktalanul törlésre kerül a rendszerből.

Az Innovative Group Kft. az információs társadalommal összefüggő szolgáltatást nyújt, amely részben tartalomszolgáltatásnak, részben közvetítő szolgáltatásnak minősül.

A tartalomszolgáltatás során az Innovative Group Kft saját és harmadik személyek áltak létrehozott, szerkesztett tartalmat tesz közzé, amelyek a Turmixok, Egészség, Méregtelenítés, Szépségápolás, Baba és Háztartás és Baba menüpontok alatt találhatóak.  A Turmixvilag.hu weboldal összes tartalmi elene szerzői jogvédelem alatt áll.

A közvetítő szolgáltatás keretén belül az Innovative Group Kft. a Felhasználók által létrehozott információk (hozzászólások, vélemények stb) megjelenését biztosítja. A követítő szolgáltatások körébe tartoznak a Nyereményjáték menüpont tartalmai.

A Turmixvilag.hu weboldal szolgáltatásai bárki – aki a Felhasználási Feltételeket betartja – számára elérhetőek, a Nyereményjátékban való részvétel regisztrációhoz kötött.

A regisztráció

Regisztrálni az oldal jobb felső sarkában lévő Regisztráció gombra kattintva tudsz. A A regisztráció vezeték- és keresztnév, valamint e-mail cím megadásával valósul meg. Az adatok megadását követően e-mailen kapod meg a regisztráció végregesítéséhez szükséges linket, melyre kattintva a regisztrációd sikeres. Regisztrációddal hozzájárulsz ahhoz, hogy az Innovative Group Kft. részedre heti hírlevelet küldjön, amelyben legújabb cikkeinkről, újdonságokról, ajánlatokról, nyereményjátékokról küldünk értesítést. A hozzájárulás megadása önkéntes.

Regisztrációddal elismered és tudomásul veszed, hogy személyes adataidat az Innovative Group Kft. rendelkezésére bocsátod, erre vonatkozóan az Innovative Group Kft. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXII. törvény rendelkezései szerint járnak el. Az adatok kezeléséről az Adatvédelmi nyilatkozatban rögzítettet az irányadók. Kérjük, regisztráció előtt ezt figyelmesen olvasd el.

Az Innovative Group Kft nem vállalja a felelősséget a Felhasználó Felhasználási feltételekbe ütköző vagy jogszabályt sértő magatartásáért, ilyen esetben a Felhasználó regisztrációja indoklás és értesítés nélkül törölhető.

Nyereményjáték

A Nyereményjáték keretein belül felajánlott nyereményekért lehet játszani. Az aktuális játék szabályait minden esetben annak Szabályzata tartalmazza. A nyereményjáték Szabályzatát figyelmesen olvasd el.

Hozzászólások

A cikkekkel kapcsolatban az adott tartalom alatt elmondhatod véleményedet, tapasztalatodat, élményeidet, ehhez Facebook regisztrációs szükséges. Az üzenetekért és hozzászólásokért az Innovative Group Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. A Felhasználó által közzétett tartalomért a felelősség a Felhasználót terheli.

A Felhasználók hozzászólásaiban tilos – különösen, de nem kizárólagosan:

 1. a trágár kifejezések, megbotránkoztató, fenyegető, másokat sértő vélemények közzététele;
 2. bármely szerzői jogvédelem alatt álló tartalom a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseibe ütköző módon történő megjelenítése, idézése, linkelése, valamint az ilyen tartalmak megjelenítésére más Felhasználók felkérése;
 3. erkölcsi és etikai normákba (pl.: obszcén, pornográf, szexuális tartalmak és szolgáltatások kínálata) ütköző hozzászólásokat tenni, bizonyos termékeket (pl.: gyógyszereket, tudatmódosító- illetve kábítószereket, személyek megsebesítésére, emberi élet kioltására alkalmas eszközöket, hamis vagy hamisított termékeket, emberi szervet) eladásra kínálni;
 4. más Felhasználók megsértése. A hozzászólások, így nem tartalmazhatnak mások személyiségi jogait sértő, faji, nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozást sértő, politikai pártállásra, vallási hovatartozásra, és szexuális életre vonatkozó bejegyzéseket;
 5. más nevében “jelen lenni”: a lap munkatársának, más szolgáltató megbízottjának/munkatársának, más Felhasználónak kiadni magát, barátok, rokonok regisztrációjával belépni és az oldalon “tevékenykedni”;
 6. személyes adatok közzététele – még az érintett személy hozzájárulása esetében is -, beleértve a személyes adatokat tartalmazó linkekre utalást is (lsd. az adatvédelmi és adatkezelési elveket), valamint bármely olyan információ (pl.: e-mail, levél vagy telefonbeszélgetés részlete) nyilvánosságra hozatala más személyekről, amely azonosításra alkalmas lehet;
 7. olyan hozzászólások közzététele, illetve olyan tartalmak hivatkozása, amely a Szolgáltató, annak munkatársai illetőleg a Honlap olvasóinak, ügyfeleinek a jó hírnevét, üzleti érdekeit sértheti;
 8. a Honlap technikai működésének hátráltatása, a Szolgáltató munkájának (tartalmi működés) akadályoztatása, és ezen tevékenységre mások buzdítása;
 9. jogsértő tartalmak, bűncselekményre való felhívás, jogellenes cselekedetre való buzdítás elhelyezése, vagy az erre utaló magatartás;
 10. más Felhasználók szándékos félrevezetése;
 11. a reklámozás és a kereskedelmi tevékenység folytatása.

A fenti pontok bármelyikének megsértése esetén az Innovative Group Kft. moderátorai a tartalmat bármikor eltávolíttathatja, a Felhasználót pedig felfüggesztheti, IP címét letilthatja, illetőleg törölheti az adatbázisából. A Turmixvilag.hu moderátorainak feladata és joga felügyelni és eldönteni, hogy adott tartalom mások, a honlap, valamint a mögötte álló Innovative Group Kft. érdekeit és jelen Felhasználási feltételeket mennyire sérti. Amennyiben a Moderátor a fentiek megsértését észleli jogában áll az adott tartalmat törölni és a Felhasználó regisztrációját felfüggeszteni, törölni. A Moderátor nem köteles megindokolni döntését.

Amennyiben kifogásolható tartalmat, vagy hozzászólást találsz az oldalon jelezd felénk az info@turmixvilag.hu e-mail címen.

Hirdetések

A Turmixvilag.hu weboldalon saját és átvett tartalmakon kívül reklám célú hirdetéseket is megjelentet, ezeket a tartalmakat minden esetbe jelöli: (x).

A Turmixvilag.hu oldalon megjelenő hirdetések, bannerek, linkek, hivatkozások egyes esetekben más szolgáltatók oldalaira mutatnak, azok tartalmáért vagy adatkezeléséért az Innovative Group Kft. felelősséget nem vállal. Amennyiben tudomására jut, hogy az adott honlap jogsértő tartalmat tartalmaz, vagy harmadik személy jogait sérti, a linket azonnal eltávolíthatja.

A Felhasználási feltételekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseidet, észrevételeidet várjuk az info@turmixvilag.hu e-mail címen.

© Copyright Turmixvilág. Minden jog fenntartva.