Joghurtos bogyóturmix
Finom, színes bogyós gyümölcsökből és joghurtból nagyon ízletes és tápláló turmixot készíthetsz.
Hozzávalók: 
1 banán
1 marék málna
1 marék fekete áfonya
1 marék szeder
2 ek élőflórás joghurt
Elkészítés:
A banánt hámozd meg és mosd meg a bogyós gyümölcsöket. Ha nincs szezon, használhatsz mélyhűtött gyümölcsöket is. A hozzávalókat tedd turmixgépbe, kanalazd rá a joghurtot és keverd krémesre. Öntsd pohárba és díszítsd egy kis ág mentával.
Hatása:
Ez a turmix gazdag B3-, C és E-vitaminban és biotint, folsavat, mangánt, vasat tartalmaz. Immunerősítő, frissítő, antioxidáns, méregtelenítő és antibakteriális hatású. Jót tesz a szívnek, a vérkeringésnek és a bőrnek. Hatékony megfázás és húgyúti fertőzések esetén.