Bogyós banánturmix
A banánt krémes állaga miatt öröm fogyasztani, főleg ha bogyós gyümölcsökkel bolondítjuk.
Hozzávalók: 
1 banán
1 marék bogyó gyümölcs
1 ek mandula
1,5 dl élőflórás joghurt
fahéj
Elkészítés:
A banán hámozd meg és aprítsd fel, add hozzá a bogyós gyümölcsöket (ha nincs friss lehet fagyasztott is), a mandulát és a joghurtot majd turmixgépben keverd krémesre. Ha szükséges öntsd hozzá vizet is. Töltsd pohárba, fűszerezd egy csipetnyi fahéjjal és díszítsd megmaradt gyümölccsel.
Hatása:
Tartalmaz C-, B3- és B6 vitamint, magnéziumot, káliumot és mangánt. Segít az izmok és idegek egészségének megőrzésében, elűzi a stresszt, energiával tölt meg, serkenti az emésztőrendszert és csökkenti a koleszterinszintet.