Joghurtos zöldségturmix
A friss és zsenge karalábé és retek íze meglepően édes. Nagyon finom turmixot készíthetsz belőlük.
Hozzávalók: 
3 retek
1/4 karalábé
1/4 zeller
1 dl joghurt
só
Elkészítés:
Mosd meg a zöldségeket, a karalábét és a zellert hámozd is meg, majd gyümölcscentrifugán préseld ki a levüket. Keverd össze az élőflórás joghurttal, ízlés szerint adhatsz hozzá egy kicsi sót és fűszereket is. Díszítsd egy kis szelet retekkel.
Hatása:
Ez a turmix gazdag A- és C-vitaminban, folsavban, szelénben, kénben, káliumban, kalciumban. Rákmegelőző, anitoxidáns, energetizáló hatású és serkenti az epehólyag működését.
Tipp:
Ha több rostot szeretnél, akkor a hozzávalókat a joghurttal együtt turmixgépben keverd krémesre.